Een Wegwijzer creëren

Stap 1: Registreren

Je vult je e-mailadres in, je vinkt je relatie tot de persoon met autisme aan en je gaat akkoord met onze privacyverklaring. Klik vervolgens op ‘Inschrijven en registreren’. Om de geldigheid van je e-mailadres na te gaan wordt een activatiemail gestuurd. Via de link in de mail kan je de registratie voltooien.

Stap 2: Informatie ingeven

Na de registratie kan je aanmelden met je e-mailadres en ontvang je een tijdelijke toegangslink in je mailbox . Als je de e-mail niet in je Postvak-IN ziet, controleer dan ook de Spam-folder. Met deze link krijg je toegang tot de inhoud van jouw persoonlijke Wegwijzer. Wanneer je afmeldt vervalt de link. Bij elke nieuwe aanmelding krijg je een nieuwe toegangslink in je mailbox. Jouw informatie is online uitsluitend toegankelijk via jouw persoonlijke toegangslink. Op deze manier is jouw persoonlijke informatie goed beveiligd.

Eens aangemeld, krijg je een overzicht van de verschillende rubrieken. Als je klikt op een titel opent automatisch een invulformulier. Wanneer je een formulier hebt ingevuld, klik dan onderaan de pagina op ‘Opslaan en volgend thema’ of ‘Opslaan en terug naar overzicht’ zodat al jouw gegevens opgeslaan worden. Je klikt best op ‘Niets ingevuld, verder gaan’ wanneer je voor een bepaalde rubriek geen informatie geeft. Zo weet de lezer dat deze rubriek geen informatie bevat.

Lees eerst de rubriek ‘De Wegwijzer invullen’ met aandachtpunten en tips voor het invullen van de verschillende rubrieken.

Stap 3: Toegang verlenen

Je kiest zelf wie je toegang verleent tot De Wegwijzer. Iemand die De Wegwijzer wil raadplegen, heeft de link en het door jouw gekozen wachtwoord voor de lezer nodig om de pagina’s die je invulde te consulteren. Met het lezerswachtwoord kan de persoon geen informatie toevoegen of verwijderen.