Mijn budget is beperkt, maar ik wil wel dat mijn kind op daguitstap, kamp of vakantie kan gaan. Wat zijn de mogelijkheden?

Iedereenverdientvakantie.be

Iedereen Verdient Vakantie is er voor vakantiegangers met een beperkt budget, een beperking of een bijzondere vraag.
Voor mensen die nood hebben aan een dagje weg of vakantie, maar niet zo gemakkelijk kunnen vertrekken.
Ontdek hier welke toeristische partners uit het netwerk een korting voorzien.
Er zijn er ondertussen meer dan 600. In het aanbod vind je daguitstappen, vakantieverblijven, groepsverblijven en georganiseerde vakanties. 

Rap op Stap

Rap op Stap is een laagdrempelig reisbemiddelingskantoor voor mensen met een beperkt budget. Veel mensen zijn niet aangesloten bij een sociale organisatie en de stap zetten naar zo een organisatie is soms te groot. Net daarom bestaat Rap op Stap. Je hoeft geen lid te zijn en je hoeft geen afspraak te maken. Je stapt gewoon naar binnen! 

Er kunnen zowel vakanties en daguitstappen als sport- en cultuuractiviteiten geboekt worden in een Rap op Stapkantoor. De medewerkers helpen ook met het samenstellen van een budget en het uitzoeken van geschikt vervoer. 

Vakantieschakel

Wil je op daguitstap of vakantie, maar ervaar je een drempel? Dit platform gaat aan de slag met elke vakantievraag zodat iedereen kan genieten van een vakantie op maat. Je kan een vraag stellen als vakantieganger of als partner van 'Iedereen verdient vakantie'.